f l y f i s h i n g . p l 2025.09.14
home | artykuły | forum | komis | galerie | katalog much | baza | guestbook | inne | sklep | szukaj
FORUM  WĘDKARSTWA  MUCHOWEGO
Email: Hasło:
Zaloguj automatycznie przy każdej wizycie:
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś: Załóż konto

Ostani post! Temat: Odp: Pasłęka nie tylko muchowa. Autor: tomekz. Czas 2025-09-14 17:10:22.


poprzednia wiadomosc Odp: Przepis : : nadesłane przez gal66 (postów: 588) dnia 2007-06-04 22:45:16 z *.neoplus.adsl.tpnet.pl
  Ryba z folii jest bardziej gotowana niż pieczona.
Jeśli ktoś lubi chrupiącą skórkę, to można na grila użyć specjalnych "foremek" z drutu w kształcie ryby- dodatki według uznania.
Jednak dla mnie niezastąpiony jest smak ryby (tylko posolonej) z ogniska, pieczonej na patyku i co jakiś czas oskubywanej z kolejnej płetwy dla sprawdzenia gotowości do spożycia.....palce lizać!
Pozdrowienia


  [Powrót do Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem]    
 
Nadawca
Data
  Odp: Przepis [0] 05.06 01:05
  Odp: Przepis [3] 05.06 10:09
  Odp: Umiar i przyzwoitość [1] 05.06 10:15
  Odp: Umiar i przyzwoitość [0] 06.06 07:49
  Nareszce jakis godny uwagi watek :) [0] 05.06 14:45
       


Copyright © flyfishing.pl 2002
wykonanie focus