f l y f i s h i n g . p l 2025.09.26
home | artykuły | forum | komis | galerie | katalog much | baza | guestbook | inne | sklep | szukaj
FORUM  WĘDKARSTWA  MUCHOWEGO
Email: Hasło:
Zaloguj automatycznie przy każdej wizycie:
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś: Załóż konto

Ostani post! Temat: Odp: AI o smaku ryb w „porównaniu” z grzybami. cd. Autor: bami. Czas 2025-09-24 19:21:43.


poprzednia wiadomosc Odp: Przeżywalnośc materiału zarybieniowego! : : nadesłane przez sy.nek (postów: 517) dnia 2009-09-08 13:49:20 z *.internetdsl.tpnet.pl
  Witam...Oczywiście, że śmiertelność ryb od momentu wpuszczenia ich jako narybku do rzeki, do momentu wieku 4 lat jest dużo większa niż napisałem, napisałem wyraźnie o czasie jednego roku i weryfikacji konkretnego zarybienia w bardzo sprzyjających warunkach. W przypadku tak długiego czasu dochodzą kolejne czynniki, wiele czynników...Odnośnie Pańskiego przykładu Raby, rzeki w południowej Polsce, zimnej w zimie, ciepłej w lecie, z duzymi wahaniami wody w cyklu rocznym, mętnicami, spływami wód śniegowych, ma sie to nijak do np. spokojnego, żyznego dopływu rzeki gdzieś w północnej Polsce, nie poddanej tak dużej zmienności czynników środowiskowych...
Tak naprawde nie wiemy o co chodziło autorowi pytania, faktem jet tylko to, że nie mozna udzielić na tak postawione pytanie odpowiedzi że 1+1=2... Pozdrawiam

  [Powrót do Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem]    
 
Nadawca
Data
  Odp: Przeżywalnośc materiału zarybieniowego! [3] 08.09 18:24
  Odp: Przeżywalnośc materiału zarybieniowego! [2] 08.09 19:17
  Odp: Przeżywalnośc materiału zarybieniowego! [1] 08.09 20:51
  Odp: Przeżywalnośc materiału zarybieniowego! [0] 08.09 21:27
       


Copyright © flyfishing.pl 2002
wykonanie focus