f l y f i s h i n g . p l 2025.07.31
home | artykuły | forum | komis | galerie | katalog much | baza | guestbook | inne | sklep | szukaj
FORUM  WĘDKARSTWA  MUCHOWEGO
Email: Hasło:
Zaloguj automatycznie przy każdej wizycie:
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś: Załóż konto

Ostani post! Temat: Odp: PUCHAR GALICJI 2025. Autor: pstrag997. Czas 2025-07-29 21:40:30.


poprzednia wiadomosc Odp: Krótka nimfa-tatar do Pana Kitowskiego : : nadesłane przez Świder (postów: 166) dnia 2005-06-15 10:26:32 z *.internetdsl.tpnet.pl
  A próbowaliście "po rybacku"? Świeżą rybkę po zakończonych łowach filetujemy, następnie kroimy w cieniutkie plastry lub (jak mamy więcej czasu) w drobną kosteczkę. Zalewamy oliwą z oliwek i doprawiamy do smaku wegetą i pieprzem ( cebuli nie dodaję- rzecz gustu ). Odstawiamy na 3 - 4 godzinki i wyśmienite jedzonko gotowe ( spożywamy z chlebkiem i cytryną, oczywiście rybka lubi pływać. Przygotowanie nie trwa długo, nie trzeba całego mnóstwa produktów - polecam. Dodam jeszcze że rybką w tej potrawie jest troć i jest to stały punkt kulinarny "naszej brygady" ( oczywiście jak JĄ złowimy hehe).
Ps. pozdro dla Saszki, Owsieja, Kaktusa, Bodzia, Małpiszona, Patryka and sir Rolanda
  [Powrót do Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem]    
 
Nadawca
Data
  Odp: Krótka nimfa-tatar do Pana Kitowskiego [5] 15.06 13:44
  Odp: Krótka nimfa-tatar do Pana Kitowskiego [4] 15.06 14:16
  Odp: Krótka nimfa-tatar do Pana Kitowskiego [1] 15.06 15:07
  Odp: Krótka nimfa-tatar do Pana Kitowskiego [0] 15.06 16:24
  Odp: Krótka nimfa-tatar do Pana Kitowskiego [1] 15.06 15:43
  Odp: Krótka nimfa-tatar do Pana Kitowskiego [0] 15.06 16:47
       


Copyright © flyfishing.pl 2002
wykonanie focus