f l y f i s h i n g . p l 2025.07.31
home | artykuły | forum | komis | galerie | katalog much | baza | guestbook | inne | sklep | szukaj
FORUM  WĘDKARSTWA  MUCHOWEGO
Email: Hasło:
Zaloguj automatycznie przy każdej wizycie:
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś: Załóż konto

Ostani post! Temat: Odp: PUCHAR GALICJI 2025. Autor: pstrag997. Czas 2025-07-29 21:40:30.


poprzednia wiadomosc Odp: Tatar z ryby : : nadesłane przez Tomasz P (postów: 1526) dnia 2005-06-15 00:01:37 z *.76.classcom.pl
  Witam.Olej z pestek winogron jest bardzo dobry do smażenia chińszczyzny.Wytrzymuje wysoką temperaturę nie dymiąc (to tak na marginesie).Co robisz z mięsem ? Mielisz, zeskrobujesz? Jeżeli lubisz chińskie polecam sos rybny. Podczas smażenia śmierdzi jak fiks, potem ten nieprzyjemny zapach ulatnia się, zostaje tylko "ładny" zapach i wspaniały smak. Używam go do każdej mięsnej potrawy.Polecam tylko oryginalny sos. Najlepiej z jakiejś hurtowni zaopatrującej knajpy. Ostatnio pojawił się w hiperm. w małych butelkach, ale jest cieniutki. Jeżeli nie miałeś kontaktu z tym sosem to gorąco polecam, mniam.
  [Powrót do Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem]    
 
Nadawca
Data
  Odp: Tatar z ryby [1] 15.06 00:08
  Odp: Tatar z ryby [0] 15.06 00:14
       


Copyright © flyfishing.pl 2002
wykonanie focus