 |
Odp: Muchy ze skórą ryb
: : nadesłane przez
Przemek, Delhi (postów: ) dnia 2004-03-15 12:34:10 z 203.94.248.* |
| |
Namaste!
Oj robi sie panocku, robi... Tylko upierdliwe to jest nieslychanie. Bo najpierw skore z wegorza lub makreli trzeba odtluscic aby nie capila, co powoduje ze staje sie krucha. Potem trzeba natluscic przed wiazaniem muchy, aby stala sie miekka... Probowalem i za wynalazki dziekuje. Juz zdecydowanie bardziej wole kielbasiane wynalazki. Doprawdy ciezko je zastapic przy kielzach. Zas skora ryby wydaje sie byc ekstrawagancja.
Pozdrawiam
Przemek
|
| |
[Powrót do
Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem] |
|
|
| |
|
Nadawca
|
Data |
|
Odp: Muchy ze skórą ryb [0]
|
|
15.03 13:02 |
| |
|
|
|