| |
.....żenada.....
Podejrzewam, że gdyby wg regulaminu wolno było wziąść 15 lipieni, to też by było ok, co?
Bo tak mówi regulamin? Jedyny i słuszny?
Po cholerę wydajecie tyle pieniedzy na sprzęt, wyprawy, kicencje... No może te licencje to przesada. Pewno nie wszyscy wykupili, "bo i tak ryb nie ma".....Nie taniej kupić sobie widły?
A propos kurczaków. Drogi kolego, jeżeli myślisz, że tylko kurczaki i filety z ryb są gówno warte, to się mylisz. Dziś nie masz co liczyć nawet na normalne, zdrowe pieczywo, nie mówiąc o reszcie. A to nie jest powód, zeby zaopatrywac swoją spiżarnię w "zdrowe rybki prosto z rzeki". Swoją drogą ciekawe, jaki wpływ na ichtiofaunę mają zaniczyszczenia naszych rzek.
Pozdrawiam wszystkich smakoszy (
|