f l y f i s h i n g . p l 2025.09.27
home | artykuły | forum | komis | galerie | katalog much | baza | guestbook | inne | sklep | szukaj
FORUM  WĘDKARSTWA  MUCHOWEGO
Email: Hasło:
Zaloguj automatycznie przy każdej wizycie:
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś: Załóż konto

Ostani post! Temat: Odp: AI o smaku ryb w „porównaniu” z grzybami. cd. Autor: bami. Czas 2025-09-24 19:21:43.


poprzednia wiadomosc Odp: Tatar z Lipienia ... PYCHA ! : : nadesłane przez TP (postów: 796) dnia 2011-03-10 00:23:03 z *.dynamic.gprs.plus.pl
  Nie ma czegoś takiego jak tatar z ryby, tak jak do jajecznicy niezbędne są jajka, tak do tatara mięso wołowe, najlepiej polędwica. Powinna być skrobana nożem, a nie mielona w maszynce. I odpowiednie przyprawy.
Ryba na surowo w kawałeczkach, to po prostu surowa ryba.
  [Powrót do Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem]    
 
Nadawca
Data
  Odp: Tatar z Lipienia ... PYCHA ! [2] 10.03 01:34
  Odp: Tatar z Lipienia ... PYCHA ! [1] 11.03 14:58
  Odp: Tatar z Lipienia ... PYCHA ! [0] 11.03 15:07
  Odp: Tatar z Lipienia ... PYCHA ! [0] 10.03 09:15
       


Copyright © flyfishing.pl 2002
wykonanie focus