f l y f i s h i n g . p l 2024.03.28
home | artykuły | forum | komis | galerie | katalog much | baza | guestbook | inne | sklep | szukaj
FORUM  WĘDKARSTWA  MUCHOWEGO
Email: Hasło:
Zaloguj automatycznie przy każdej wizycie:
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś: Załóż konto

Ostani post! Temat: Odp: Wilki, bobry - nawiązanie do poprzedniej dyskusji. Autor: S.R. Czas 2024-03-28 17:29:27.


poprzednia wiadomosc Odp: Mięsko : : nadesłane przez mart123 (postów: 5835) dnia 2018-08-31 07:19:29 z *.ists.pl
  Tylko broń Boże nie jeść zaraz po usmażeniu! Zrobić to w
lekkiej panierce z mąki a potem wsadzić do zalewy octowej,
z cebulką i tymi wszystkimi dodatkami. Czekać trzy dni, nie
mniej, nie więcej. Tak przyrządzony kleń traci zapach i smak
błota a niektórym nawet smakuje.
  [Powrót do Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem]    
 
Nadawca
Data
  Brak odpowiedzi na ten list. Zobacz następną wiadomość.    
       


Copyright © flyfishing.pl 2002
wykonanie focus