f l y f i s h i n g . p l 2025.09.01
home | artykuły | forum | komis | galerie | katalog much | baza | guestbook | inne | sklep | szukaj
FORUM  WĘDKARSTWA  MUCHOWEGO
Email: Hasło:
Zaloguj automatycznie przy każdej wizycie:
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś: Załóż konto

Ostani post! Temat: Odp: Stare koryto Sanu - KATASTROFA. Autor: Arkadiusz Mikrut. Czas 2025-09-01 20:52:57.


poprzednia wiadomosc Odp: Ryby są po to...ciekawe czy dr.Maruisz też je je? : : nadesłane przez wlecek (postów: 427) dnia 2016-12-01 11:36:37 z 91.208.93.*
  Kupujemy Karpia. Obojętnie gdzie i jakiegokolwiek.
Rybę patroszymy i w zależności od upodobania:
- ściągamy skórę i robimy płaty;
- Tylko czyścimy z łusek i kroimy w dzwonki.
Mięso osuszamy. Nacieramy solą (najlepiej morską)i pozostawiamy w lodówce na noc do skruszenia.
Wyciągamy mięso. Odlewamy solny płyn, pieprzymy. Można dodać zioła i koperek.
Odstawiamy do żaroodpornego naczynia. Polewamy oliwą z dodatkiem łyżki masła. Przykrywamy folią do pieczenia.
Przyglądamy się naszemu dziełu do pięciu minut, a następnie bierzemy naczynie i iiiii frrrru w pizdu wywalamy wszystko do śmietnika.
Po powrocie do domu zakupujemy na Wigilię porządną morską rybę.
  [Powrót do Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem]    
 
Nadawca
Data
  Odp: Ryby są po to...ciekawe czy dr.Maruisz też je je? [1] 01.12 12:30
  Odp: Ryby są po to...ciekawe czy dr.Maruisz też je je? [0] 01.12 12:49
  Odp: Ryby są po to...ciekawe czy dr.Maruisz też je je? [0] 01.12 12:38
       


Copyright © flyfishing.pl 2002
wykonanie focus