|
"różnica między schabowym, a włóknem bambusowym jest taka ,że schabowego z czasem wymyślili ludzie ,a włókno bambusowe ma innego autora."
Dokładnie to Rafał miałem na myśli. Nanotechnologiczny schabowy nigdy nie będzie taki sam. Choćby wyglądał i pachniał tak samo. Po kiego grzyba zmieniać coś, co wymyśliła natura i jest dobre, chociaż nie każdemu odpowiada.
"z tego co czytam to sintirx tylko żywice do niego ta nanotechnologia sięgnęłą i a nie włókno. a ja myślałem, że nanotechnologia umożliwi odtworzenie konstrukcji o akcji włókna bambusowego np. z włókna szklanego???"
A Rafał wie coś więcej na temat składu chemicznego i budowy włókna, z którego zbudowany jest tonkin (i podobno robi z nich klejonki) i czym się różni od włókna szklanego? Tego zwyczajnie zrobić się nie da. Poczytaj sobie o składzie chemicznym włókna szklanego.
|