f l y f i s h i n g . p l 2025.09.25
home | artykuły | forum | komis | galerie | katalog much | baza | guestbook | inne | sklep | szukaj
FORUM  WĘDKARSTWA  MUCHOWEGO
Email: Hasło:
Zaloguj automatycznie przy każdej wizycie:
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś: Załóż konto

Ostani post! Temat: Odp: AI o smaku ryb w „porównaniu” z grzybami. cd. Autor: bami. Czas 2025-09-24 19:21:43.


poprzednia wiadomosc Odp: Pstrąg, lipień, jelec, kleń i jaź - jaka temperatura? : : nadesłane przez krzyś (postów: 1110) dnia 2011-07-26 23:02:52 z *.dynamic.chello.pl
  Słyszałem o strefach beztlenowych przy dnie tego zbiornika do tego dość wysoka temperatura może powodować zachwianie w żerowaniu ryb łososiowatych. Sumowi wysoka temperatura sprzyja. Gatunki mogące żyć w wodzie zawierającej 5 mg O2 /l i mniej; do tej grupy należą m.in.: leszcz, sum, karp, lin, karaś i inne
  [Powrót do Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem]    
 
Nadawca
Data
  Odp: Pstrąg, lipień, jelec, kleń i jaź - jaka temperatura? [1] 27.07 17:25
  Odp: Pstrąg, lipień, jelec, kleń i jaź - jaka temperatura? [0] 11.09 09:05
       


Copyright © flyfishing.pl 2002
wykonanie focus