f l y f i s h i n g . p l 2025.09.28
home | artykuły | forum | komis | galerie | katalog much | baza | guestbook | inne | sklep | szukaj
FORUM  WĘDKARSTWA  MUCHOWEGO
Email: Hasło:
Zaloguj automatycznie przy każdej wizycie:
Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś: Załóż konto

Ostani post! Temat: Odp: AI o smaku ryb w „porównaniu” z grzybami. cd. Autor: bami. Czas 2025-09-24 19:21:43.


poprzednia wiadomosc Odp: Martwe wody a regulamin : : nadesłane przez Robert Kostecki (postów: 1053) dnia 2010-11-15 18:50:11 z *.ssp.dialog.net.pl
  A, ja zgadzam się z Łowcą, bo tego rodzaju podejście do tematu, wiadomo jest symboliczne, ale oddaje też "ducha" Organizacji. Nieelitarność, masowość, a, że masy w znacznym procencie preferują siermiężne podejście do wędkowania, to jest, to nawet po linii. Nie dopuszczać do głosu ludzi szlachetnych w myśleniu i zachowaniu, bo to nie spodoba się masom. Na całe szczęście masy powoli, ale też już zaczynają się uszlachetniać, m. in. z tej przyczyny, iż zaczyna brakować ryb, które sami wcześniej wyłowili. Żeby, nie wyjść na wroga ludu, deklaruję się za socjalistycznym modelem wędkarstwa w Polsce, ale jednocześnie chciałbym, żeby Władze szły z duchem czasów, a nie bały się, że stracą w oczach tegoż ludu. Trudno, czy trzeba być wybieranym za wszelką cenę, do końca ŚWIATA nas prezesa?! Z drugiej strony, postępując tak nieszlachetnie, jak do tej pory, lud może już niedługo przepultać, taką wzniosłą ideę, jaką niesie jednak PZW, i może jeszcze zatęskni za dobrymi czasami. Do tej pory, robi jednak wszystko na pohybel (kłusownictwo wędkarskie, wyśmiewanie i bojkotowanie rejestrów połowów, oburzenie na wprowadzanie limitów, interpretowanie regulaminu na swoją korzyść, a nie ryb, itd.).

  [Powrót do Forum] [Odpowiedz] [Odpowiedz z cytatem]    
 
Nadawca
Data
  Odp: Martwe wody a regulamin [3] 15.11 19:32
  Mamy parę łowisk nokill... [2] 15.11 20:04
  Odp: Mamy parę łowisk nokill... [1] 15.11 22:30
  Odp: Mamy parę łowisk nokill... [0] 17.11 18:36
       


Copyright © flyfishing.pl 2002
wykonanie focus