Forum Wędkarstwa Muchowego |
|||||
|
Wysłał: Marek Kot
Czasami smażę też naleśniki i wtedy z farszu z grzybów lub grzybów i kapusty - robię krokiety, które panieruje i smażę... A czasami zimą z kawałka fileta z głowacicy wycinam paski długie na 20 cm, szerokie na 4 cm, obtaczam w ziołach, potem w mące, krótko obsmażam na jasno złoty kolor, wyjmuję z patelni, studzę, zawijam w rurkę z ciasta francuskiego i albo smażę albo smaruję rozbełtanym jajkiem, posypuję kminkiem i piekę... Do tego esencjonalna, czysta zupa pomidorowa w filiżance i szklaneczka zimnego wytrawnego białego wina i już można dyskutować nad zagadnieniem TO KILL OR NOT TO KILL...
Wysłał: reefordkec
http://www.minco.com/community/members/secgwichuske.aspx feedback ozone http://www.minco.com/community/members/symontundelos.aspx land source http://www.minco.com/community/members/stockacuff.aspx risk fall http://www.minco.com/community/members/treoweshelt.aspx http://www.minco.com/community/members/rockwellcomea.aspx